Z.one concept


 

Milk-Shake  Lifestyling

stylingproducten waarmee je elke look kunt creëren. Van sophisticated en glamourous tot eenvoudig en verfijnd. 

Strong hairspray


Een haarlak met een sterke houdbaarheid, speciaal geformuleerd om structuur en houdbaarheid te geven. Geeft xatie aan elke styling met behoud van de natuurlijke beweging van het haar. Geeft volume en glans en verzwaart het haar niet, laat geen productresten achter. Met een UV lter en quinoa proteïnen die zorgen voor een langer behoud van de haarkleur, bescherming geven aan behandeld haar en een extreem gezond resultaat geven met een intense kleur en glans.

Gebruik: spray op een afstand van ongeveer 20-30 cm op het haar.

Medium hairspray


Haarlak met een medium hold die houdbaarheid geeft om je styling in model te houden met een natuurlijke en exibele houdbaarheid. Geeft volume en glans en laat geen ongewenste productresten achter en verzwaart het haar niet. Een nieuwe formule met een UV lter en quinoa proteïnen die de haarvezel beschermen tegen de zon en omgevingsvervuiling die een vervaging van de haarkleur tot gevolg kunnen hebben. Quinao proteïnen dragen eraan bij dat de kleur in de haarvezel langdurig behouden wordt en vergroten de glans. Voor een gezond en stralend resultaat.

Gebruik: spray op een afstand van ongeveer 20-30 cm op het haar.

strong eco hairspray for colour-treated hair

Een haarlak voor gekleurd haar die extra sterke stevigheid en structuur aan het haar geeft met een extreme glans. Beschermt het haar tegen vochtigheid en tegen externe agressoren, behoudt het volume van het haar en de stijl. Droogt snel, is gemakkelijk uit te borstelen en laat geen residu achter in het haar.

Gebruik: spray op een afstand van 20-30 cm van het haar zoveel als gewenst.


Volume poeder


Een gewichtloos en licht stylingpoeder dat ideaal is om volume te geven met een matte afwerking.

Gebruik: verdeel een kleine hoeveelheid product over de wortels van droog haar of over de handen en ga verder met stylen.Shaping foam


Creëert volume en model, beschermt het haar tijdens het föhnen.

Gebruik: goed schudden en doseer de benodigde hoeveelheid. Breng aan door te verdelen over schoon, vochtig haar. Ga verder met styleren.


curl defining cream


Definieert en houdt de krullen in bedwang, voorkomt pluis en intensiveert de natuurlijke textuur van het haar. Geeft langdurig model aan het haar en zachtheid en glans.

Gebruik: aanbrengen op vochtig haar en creëer vervolgens de gewenste stijl. Pre-styling lotion


Ideaal om het haar meer body en textuur te geven. De specifieke dispenser transformeert het product in een zacht schuim dat gemakkelijk gelijkmatig over het haar kan worden verdeeld. Het beschermt tegen hitte, vermindert de droogtijd, helpt kapsels langer mee te gaan en voorkomt kleurvervaging. Het bevat quinoa-proteinen, Integrity 41®, organische fruitextracten, melk proteinen en een UV-filter.

Gebruik: doseer de benodigde hoeveelheid en breng aan op schoon, vochtig haar. Ga verder met stylen.


Strong hold pasta


Geeft textuur en structuur aan elke stijl met een stevige, flexibele hold. Door de textuur is de pasta gemakkelijk aan te brengen en te verwerken.

Gebruik: neem een kleine hoeveelheid van het product en verdeel dit in de handpalmen. Verdeel over vochtig of droog haar. Vervolgens in het gewenste model brengen.


medium hold styling gel

Geeft houvast aan elke haarstijl om gedefineerde stijlen te creeren met een geheugeneffect voorzien van een ongelooflijke glans. Geeft structuur aan fijn haar en geeft body en definitie aan krullen met een antikroes effect. Snel drogend en laat geen residu achter op het haar.

Gebruik: verdeel een kleine hoeveelheid door de vingers en breng aan op vochtig of droog haar.Vormgevende cream voor krullend haar.

Ideaal voor gedefinieerde en langhoudbare krullen. Het versterkt de natuurlijke textuur van het haar, geeft controle aan gedefinieerde krullen en perfectioneert golvend haar. De specifieke formule garandeert een antikroeswerking, glans en kleurbescherming.

Gebruik: aanbrengen op schoon, vochtig haar en doorgaan met stylen.


Nooit  geen last van pluizend haar door vocht
De state-of-the-art polymeren worden geactiveerd en geven structuur door warmte, er wordt een waterdicht filmlaagje gecreëerd die het haar volledig bedekt en de schubbenlaag sluit.
De formule, verrijkt met fruitextracten, geeft een shiny, glossy finish met een spiegelend effect.

Het vermindert de droogtijd, beschermt tegen verhitte stylingtools, laat geen resten achter en maakt het haar niet zwaar.