Wat ik voor u kan betekenen

Hairspray is een mooie salon in Kampen die al vele jaren een goede reputatie heeft op het gebied van het maken van mooie trendy kapsels. 
Daarvoor ga ik regelmatig op professionele trainingen, volg ik seminars en blijf ik op de hoogte van trends door het bezoeken van haarmodeshows. 

Onder het genot van lekker kopje koffie, cappuccino, thee met en zonder smaakjes kun je tot rust komen en van de gezellige sfeer in de salon genieten

Via deze site kunt u alle informatie over mijn salon vinden , wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws , de acties die ik voor u heb en welke producten ik gebruik in de salon. 
Sinds kort ben ik  een verkooppunt van Max pro stylingtools geworden.
Het beste kunt u  een afspraak maken via telefoon zodat ik optimaal tijd voor u kan inplannen. Maakt u liever geen afspraak, binnen lopen mag altijd, is er plaats of op korte termijn dan help ik u graag.

Hairspray gebruikt en verkoopt de producten van Z.one concept en Davines in de salon.


Over z.one concept

z.one concept is in 1999 gestart in de Italiaanse professionele kappersmarkt, die bekend staat als één van de moeilijkste en meest concurrerende van Europa. Binnen enkele jaren heeft z.one concept verbazingwekkende resultaten geboekt en het merk wordt door experts omschreven als “het meest innovatieve nieuwe merk van de laatste jaren”.

FILOSOFIE

De filosofie achter elk z.one concept™ haarverzorgings- en kleurproduct is om het haar terug te brengen in de natuurlijke staat. Van verzorging tot styling tot bleach en haarkleuringen, onze producten gaan verder om het haar te behandelen en te conditoneren. Ons geheim? De juiste combinatie van natuurlijke ingrediënten en de laatste innovaties op het gebied van haarverzorging en haarkleurtechnologie.


GESCHIEDENIS

z.one concept is in 1999 opgericht door Ivano Panzeri in Italië – Italië staat bekend als één van de meest concurrerende markten in Europa op het gebied van haarverzorging. Het merk z.one werd snel herkend door experts uit de branche vanwege de innovatie.
Panzeri’s doel was om haarstylisten te benaderen op een vernieuwende wijze om succes te behalen door technologische vooruitgang en effectieve commerciële en marketingstrategieën. Met dit businessmodel heeft z.one concept snel een significant deel van de Italiaanse markt veroverd en nu exporteert zij het merk aan 46 landen.


Over Davines

Davines ontwikkelt duurzame en verantwoorde producten voor haar, huid en het milieu.

Naast producten van recyclebare materialen gebruikt Davines voor de ontwikkeling van haar producten alleen 100% verantwoorde energie (gewonnen uit zon, water en wind). De producten worden niet op dieren getest.

Davines is de eerste fabrikant in de haarverzorgingsindustrie die kappers bewust probeert te maken van de gevolgen van de toenemende uitstoot van CO2. Davines vraagt met een wereldwijde campagne de support van kappers om een bijdrage te leveren aan het voortbestaan van een beter milieu en aarde. 

Hairspray staat daar als salon helemaal achter en werkt daar graag aan mee

Omvormingen

Ook voor permanenten of structuurbehandelingen kunt u uiteraard bij Hairspray terecht.


De  behandeling wordt door mij afgestemd uw type haar.

Een permanent is gebaseerd op een chemische behandeling die de structuur van uw haar verandert. 


Een permanent bestaat dus uit verschillende behandelingen, waardoor het even kan duren voordat u klaar bent. 

Houd hier rekening mee bij het maken van een afspraak.

 

Als u een permanent heeft laten zetten bij mij in de salon , zult u deze natuurlijk ook moeten verzorgen. 

ik adviseer u graag over onze producten voor de beste verzorging en styling van uw permanent


Circle of chronicles

Detoxen op zondag? Je batterij opladen op woensdag? Wil je op vrijdag meer stralen dan ooit?The Circle Chronicles is de haarmaskerlijn die speciaal ontwikkeld is om de behoeftes van je haar op ieder moment van de week te kunnen vervullen! 


Kom langs in mijn salon en ik zal je het juiste masker adviseren.

Creative kleuring "the imprinter"

Na Flamboyage en Mother of Pearl , komt Davines  met de Imprinter.


een nieuwe kleurservice die een innovatief hulpmiddel gebruikt, ontwikkeld in samenwerking met Angelo Seminara , Davines Artistic Director 


Een snelle, makkelijke en onderscheidende professionele dienst met grafische patronen .

Met Imprint kunt u kleurencontrasten creëren of omgekeerd gebruik maken van nuances voor een meer verfijnde look.