Wat ik voor u kan betekenen

Hairspray is een mooie salon in Kampen die al vele jaren een goede reputatie heeft op het gebied van het maken van mooie trendy kapsels. 
Daarvoor ga ik regelmatig op professionele trainingen, volg ik seminars en blijf ik op de hoogte van trends door het bezoeken van haarmodeshows. 

Onder het genot van een lekker kopje koffie, cappuccino, thee met en zonder smaakjes kun je tot rust komen en van de gezellige sfeer in de salon genieten

Via deze site kunt u alle informatie over mijn salon vinden , wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws , de acties die ik voor u heb en welke producten ik gebruik in de salon. 
Sinds kort ben ik  een verkooppunt van Z.one producten geworden.
Het beste kunt u  een afspraak maken via telefoon zodat ik optimaal tijd voor u kan inplannen. Maakt u liever geen afspraak, binnen lopen mag altijd, is er plaats of op korte termijn dan help ik u graag.

Hairspray gebruikt en verkoopt de producten van Z.one concept  in de salon.


Over z.one concept

z.one concept is in 1999 gestart in de Italiaanse professionele kappersmarkt, die bekend staat als één van de moeilijkste en meest concurrerende van Europa. Binnen enkele jaren heeft z.one concept verbazingwekkende resultaten geboekt en het merk wordt door experts omschreven als “het meest innovatieve nieuwe merk van de laatste jaren”.

FILOSOFIE

De filosofie achter elk z.one concept™ haarverzorgings- en kleurproduct is om het haar terug te brengen in de natuurlijke staat. Van verzorging tot styling tot bleach en haarkleuringen, onze producten gaan verder om het haar te behandelen en te conditoneren. Ons geheim? De juiste combinatie van natuurlijke ingrediënten en de laatste innovaties op het gebied van haarverzorging en haarkleurtechnologie.


GESCHIEDENIS

z.one concept is in 1999 opgericht door Ivano Panzeri in Italië – Italië staat bekend als één van de meest concurrerende markten in Europa op het gebied van haarverzorging. Het merk z.one werd snel herkend door experts uit de branche vanwege de innovatie.
Panzeri’s doel was om haarstylisten te benaderen op een vernieuwende wijze om succes te behalen door technologische vooruitgang en effectieve commerciële en marketingstrategieën. Met dit businessmodel heeft z.one concept snel een significant deel van de Italiaanse markt veroverd en nu exporteert zij het merk aan 46 landen.Omvormingen

Ook voor permanenten of structuurbehandelingen kunt u uiteraard bij Hairspray terecht.


De  behandeling wordt door mij afgestemd uw type haar.

Een permanent is gebaseerd op een chemische behandeling die de structuur van uw haar verandert. 


Een permanent bestaat dus uit verschillende behandelingen, waardoor het even kan duren voordat u klaar bent. 

Houd hier rekening mee bij het maken van een afspraak.

 

Als u een permanent heeft laten zetten bij mij in de salon , zult u deze natuurlijk ook moeten verzorgen. 

ik adviseer u graag over mijn producten voor de beste verzorging en styling van uw permanent


Kleuringen

Milk_Shake® 

creative permanent colour 


EEN PERMANENTE KLEURING DIE ZIJN WEERGA NIET KENT 

briljante kleur sublieme helderheid gegarandeerde houdbaarheid excellente grijsdekking voor een natuurlijk, gezond en buitengewoon mooi resultaat 
 DE NATUUR LEVERT DE INGREDIENTEN VOOR PRACHTIG HAAR. 
Een rijkdom aan resultaat is gegarandeerd door speciale ingrediënten. melkproteïnen met een conditionerende werking aminozuren complex* een plantaardige keratine gebaseerd op 18 tarwes en sojabonen aminozuren met een anti-oxiderende werking, het versterkt het haar, beschermt het en verbetert de structuur voor een levendig en schitterend resultaat natuurlijke honing met verzachtende en beschermende eigenschappen voor de huid en conditionerend voor het haar conditionerende en hydraterende bestanddelen die zorgen voor zachtheid en doorkambaarheid zonnebloemolie met een verzachtende werking, zorgt voor een goede handelbaarheid. 

Creative kleuring "the imprinter"

Na Flamboyage en Mother of Pearl , de Imprinter.


een nieuwe kleurservice die een innovatief hulpmiddel gebruikt, ontwikkeld in samenwerking met Angelo Seminara


Een snelle, makkelijke en onderscheidende professionele dienst met grafische patronen .

Met Imprint kunt u kleurencontrasten creëren of omgekeerd gebruik maken van nuances voor een meer verfijnde look.

https://www.youtube.com/watch?v=ARFHWr4Aymk