Wat ik voor u kan betekenen

Hairspray is een mooie salon in Kampen die al vele jaren een goede reputatie heeft op het gebied van het maken van mooie trendy kapsels. 
Daarvoor ga ik regelmatig op professionele trainingen, volg ik seminars en blijf ik op de hoogte van trends door het bezoeken van haarmodeshows. 

Onder het genot van lekker kopje koffie, cappuccino, thee met en zonder smaakjes kun je tot rust komen en van de gezellige sfeer in de salon genieten

Via deze site kunt u alle informatie over mijn salon vinden , wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws , de acties die ik voor u heb en welke producten ik gebruik in de salon. 
Sinds kort ben ik  een verkooppunt van Max pro stylingtools geworden.
Het beste kunt u  een afspraak maken via telefoon zodat ik optimaal tijd voor u kan inplannen. Maakt u liever geen afspraak, binnen lopen mag altijd, is er plaats of op korte termijn dan help ik u graag.

Hairspray gebruikt en verkoopt de producten van  Davines en Z.one concept in de salon.

Davines ontwikkelt duurzame en verantwoorde producten voor haar, huid en het milieu.

Naast producten van recyclebare materialen gebruikt Davines voor de ontwikkeling van haar producten alleen 100% verantwoorde energie (gewonnen uit zon, water en wind). De producten worden niet op dieren getest.

Davines is de eerste fabrikant in de haarverzorgingsindustrie die kappers bewust probeert te maken van de gevolgen van de toenemende uitstoot van CO2. Davines vraagt met een wereldwijde campagne de support van kappers om een bijdrage te leveren aan het voortbestaan van een beter milieu en aarde. 

Hairspray staat daar als salon helemaal achter en werkt daar graag aan mee


Over z.one concept

z.one concept is in 1999 gestart in de Italiaanse professionele kappersmarkt, die bekend staat als één van de moeilijkste en meest concurrerende van Europa. Binnen enkele jaren heeft z.one concept verbazingwekkende resultaten geboekt en het merk wordt door experts omschreven als “het meest innovatieve nieuwe merk van de laatste jaren”.


Omvormingen

Ook voor permanenten of structuurbehandelingen kunt u uiteraard bij Hairspray terecht.


De  behandeling wordt door mij afgestemd uw type haar.

Een permanent is gebaseerd op een chemische behandeling die de structuur van uw haar verandert. 


Een permanent bestaat dus uit verschillende behandelingen, waardoor het even kan duren voordat u klaar bent. 

Houd hier rekening mee bij het maken van een afspraak.

 

Als u een permanent heeft laten zetten bij mij in de salon , zult u deze natuurlijk ook moeten verzorgen. 

ik adviseer u graag over onze producten voor de beste verzorging en styling van uw permanent


Circle of chronicles

Detoxen op zondag? Je batterij opladen op woensdag? Wil je op vrijdag meer stralen dan ooit?The Circle Chronicles is de haarmaskerlijn die speciaal ontwikkeld is om de behoeftes van je haar op ieder moment van de week te kunnen vervullen! 


Kom langs in mijn salon en ik zal je het juiste masker adviseren.

Creative kleuring "the imprinter"

Na Flamboyage en Mother of Pearl , komt Davines  met de Imprinter.


een nieuwe kleurservice die een innovatief hulpmiddel gebruikt, ontwikkeld in samenwerking met Angelo Seminara , Davines Artistic Director 


Een snelle, makkelijke en onderscheidende professionele dienst met grafische patronen .

Met Imprint kunt u kleurencontrasten creëren of omgekeerd gebruik maken van nuances voor een meer verfijnde look.


ESSENTIAL HAIRCARE 

heeft zijn oorsprong in en is gemaakt met 100% duurzame energie. De shampoos conditioners en maskers bevatten selectieve, actieve bestanddelen van mediterrane afkomst met bijpassende geur. De lijn is bedoeld voor dagelijks gebruik en bestaat uit 8 families, die elk gericht zijn op specifieke haarwensen
 
De DAVINES ESSENTIAL HAIRCARE families hebben ieder hun eigen “koosnaampje”:
NOUNOU – voor chemisch behandeld haar
MOMO - voor droog en/of vochtarm haar
DEDE – voor fijn haar
SOLU - diep reinigende shampoo
LOVE – voor krullend haar
LOVE Smoothing – voor krullend en weerbarstig haar
MELU - voor lang en/of beschadigd haar
VOLU – voor meer volume
MINU- voor gekleurd haar 

scalpcare
purifying blend

normalizing blend

energizing blend
Deze lijn van milk_shake® is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren en het haar te versterken en te verbeteren.
Deze trichologische innovatie is vorm gegeven in behandelingen die voorzien in de vraag naar de meest algemene hoofdhuidbehoeften, gekarakteriseerd door onzuiverheden zoals roos, overtollig talg en dunner wordend haar.


Mijn  Kleuringen

MASK KLEURING


Het innovatieve permanente kleuringssysteem met Vibrachrom™ technologie nog nooit eerder toegepast in de cosmetica wereld,
Heeft een uitzonderlijk verzorgend en glansgevend effect op het haar en zorgt voor een lang houdbare kleur omdat de pigmenten gelijkmatig in de haarstructuur penetreren.
Flexibel en gemakkelijk te gebruiken systeem met een aangenaam parfum die de ammonia geur neutraliseert. 
Ideaal voor het veranderen van reflectienuance, het dekken van grijs haar en tot drie niveaus te verdonkeren of oplichten. 
de kleuring is PPD en parabenen vrij

FINEST PIGMENTS


De Davines lijn voor een directe kleuring, 
geformuleerd met ingrediënten die tot 98% van natuurlijke oorsprong zijn. Finest Pigments is een zacht, natuurlijk, eenvoudig en snel kleuringsysteem zonder ammonia

een ideale kennismaking met kleur voor het kleuren van natuurlijk haar, het kan gebruikt worden om van een kleur naar een andere over te gaan op geleidelijke en natuurlijke wijze en daarbij te experimenteren met nieuwe reflexen die na 8-10 wasbeurten geleidelijk aan zachter worden. 

Finest Pigments is een flexibele kleuring, alle kleuren kunnen alleen gebruikt worden of onderling gemengd worden. 

Verdund met de gloss ontstaat een unieke kleur, zodat de kleur en de glans van het natuurlijke haar intenser worden of de cosmetische kleur opleeft.
 
Finest Pigments is een uitzonderlijk product om kleur te geven aan highlights en om intense reflexen en creatieve resultaten te creëren op volledig ontkleurd haar. 

Het is geschikt voor een unisex doelgroep, ook om op natuurlijke wijze de eerste grijze haren te bedekken. 

De natuurlijke samenstelling ervan maakt het geschikt om het onmiddellijk te gebruiken na een omvorming of andere chemische behandelingen. 


Century of LightHet nieuwe premium bleaching systeem van Davines, ontwikkeld om het haar te respecteren en te beschermen tijdens de toepassing van iedere bleaching techniek, biedt de klant een aangename en milde behandeling.