Hairspray    hairfashion and more
Mode is vergankelijk  Stijl is wat blijft   Haar is onze passie      Wij doen graag dat beetje meer voor u 

Over ons


Mijn naam is Jan Plender.

 

Toen ik in 1993  Hairspray startte, wilde ik een leuke persoonlijke sfeer creëren, een salon runnen waar iedereen zich thuis voelt, 
waar mensen kunnen ontspannen en zichzelf zijn.

 

 

 

Hairspray staat voor passie, vakmanschap en topkwaliteit. Neem de tijd voor u zelf en laat u inspireren door onze creativiteit!
Voordat wij aan uw behandeling beginnen, krijgt u meestal eerst een adviesgesprek. Door goed naar u te luisteren en te kijken, kunnen wij een kapsel creëren dat echt bij u past en waarmee uw uiterlijk en persoonlijkheid op een positieve manier versterkt worden.

 

 

Hairspray gebruikt en verkoopt de producten van het merk Davines in de salon.

Davines ontwikkelt duurzame en verantwoorde producten voor haar, huid en het milieu. Naast producten van recyclebare materialen gebruikt Davines voor de ontwikkeling van haar producten alleen 100% verantwoorde energie (gewonnen uit zon, water en wind). 

De producten worden niet op dieren getest.

 

Ook al hebben wij jarenlange ervaring in het vak, wij blijven investeren in onze professionele ontwikkeling. Wij beheersen de nieuwste knip- en verftechnieken en zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van styling en verzorging.

 

 

Ik hoop dat voor u een bezoek aan Hairspray is zoals thuiskomen na een lange werkdag.


Graag tot ziens in onze salon .


 

Jan Plender